24 Eylül 2021 Cuma

BEEO Apibeauty Yüz Bakım Ürünleri Basın Toplantısı-haber Yılmaz Parlar


  Güzelliği Arılara Borçluyuz

Yüzün cildini gençleştirmeyi arılara borçluyuz. İlginç bir gerçek, yüz derisinin arı ürünleri ile gençleştirilmesi…

En değerli ürünün ne olduğu sorulsa, bal derim. En şaşırtıcı yaratıkların hangileri olduğu sorulsa, arılar derim. Arılar, eşi benzeri görülmemiş bir titizlikle polen ve nektardan insan sağlığı için en yüksek değeri olan balı üretirler. 



Yüksek Gıda Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı’nun kurucularından olduğu ve Genel Müdürlüğünü yaptığı “BEE’O” nun “Api Beauty Yüz Bakım Ürünlerin” lansmanında; Aslı Elif Tanuğur Samancı ve Dr. Ender Saraç tarafından yapılan sağlığa uygun ürünlerin sunumlardan sonra, Arılar sayesinde sadece sağlık için değil, güzellik için de doğanın paha biçilmez armağanlarını aldığımızı öğreniyoruz.

23 Eylül 2021 Perşembe günü Ortaköy Feriye Tesislerinde arı türevlerinden üretilen  kahvaltılı toplantıda; vitamin ve mineral  içeren sağlık ve yaşam veren arılara neler borçlu olduğumuzu hatırlıyoruz.    




Aslı Elif Tanuğur Samancı ve Dr. Ender Saraç’ın sunumlarından sonra edindiğimiz bilgilere gore;

Arılar, gezegenimizdeki tüm ekosistemlerin korunmasında kilit bir rol oynamaktadır. Nitekim tozlaşma olmadan bitkiler meyve vermez ve ürün vermez; birçok meyve, sebze, kuruyemiş, tohum Dünya'nın yüzünden yok olacaktı. Arılar yediklerimizin üçte birini tozlaştırır.



Sağlıklı Olmak Önemli… Güzel Olmakda Önemli …


Arıların sıkı çalışmasının sonuçları, bal doğanın gerçek bir armağanı olarak kabul edilir. Güzellik Hazinesi, Ham Bal, Arı Sütü, Arı Zehiri ve Propolis arıların hayati aktivitesinin eşsiz bir ürünü. Bunlardan üretilen BEE’O Yüz Bakım Seti (Kırışıklık karşıtı; Yüz Serumu, Yüz Bakım Kremi, Göz çevresi Serumu) cilt için gençliği ve güzelliği korur. Yaşlanmaya karşı mücade verir.


Yüz derisinin yaşlanma sürecini yavaşlatmak, çok hızlı bir şekilde ortaya çıkan uzun süre kırışıklık oluşumunu önleyebilirler. Çok sayıda vitamine sahip oldukları  ürünlerin sadece yaşlı hanımlar tarafından değil, genç bayanlar tarafından da kullanılırlar.

Bal, arı sütü, propolis insan sağlığına olumlu etkisi olan arı ürünleridir. 

Genellikle tamamlayıcı tıpta bir çare olarak kullanılırlar. Çünkü ürünler sadece yutulduğunda vücudu güçlendirmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda cildin durumu üzerinde de olumlu bir etkiye sahiptir. 

Bal, kozmetik yapmak için en yaygın üründür. Cildin durumu üzerinde yararlı etkisi olan antioksidanlar, enzimler, vitaminler, doğal antibiyotikler, organik asitler içerir. 

Ayrıca balın yaşlanma karşıtı özellikleri vardır. Bu nedenle, buna dayalı kozmetik kullanımı gençliği ve güzelliği geri getirir.

Arı sütü çok değerli bir arı ürünüdür. Besin içeriği açısından baldan önemli ölçüde üstündür. Amino asitler, vitaminler, mineraller, hormonlar, proteinler içerir.



Arı sütü, kırışıklık önleyici ürünlerin üretiminde vazgeçilmez bir bileşendir.

Propolis cildi sıkılaştırır, kan dolaşımını iyileştirir, ve toksinleri uzaklaştırır.  Arı zehiri, yaklaşık 50 kadar aktif maddeden oluşan bir kompleks içerir. Amino asitler, peptitler, mineraller, kalsiyum, magnezyum, histamin. 

Doğru beslenmenin, organik kozmetiklerin ve sağlıklı yaşam tarzının bilgilerini veren Dr. Ender Saraç ve BEE’O Genel Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı sunum sonrası, Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 


Sonuç Bal gerek insan sağlığına gerek yenilerek gerekse elde edilen kozmetik ürünlerle  eşsiz bir armağan.


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder